Άρτεμις  Αποστολάκου

Artemis  Apostolakou
 
Ηθοποιός
Λυρική τραγουδίστρια
Τραγουδίστρια
Musical Performer


Χρώμα μαλλιών: καστανά Ύψος: 160 cm
Χρώμα ματιών: πράσινα Βάρος: 48 kg

Γεννήθηκε το 2003
Τόπος γέννησης: Αθήνα

Σπουδές



Ως προς τα ιδιαίτερά μου μαθήματα σχετικά με τη μουσική, κάνω μονωδία στο κλασικό και στο μοντέρνο τραγούδι για 3 χρόνια περίπου, συμπεριλαμβανομένων και μαθημάτων για musical theatre όσον αφορά το μοντέρνο τραγούδι, ενώ, επίσης, παίρνω μαθήματα πιάνου σε επίπεδο αρχών κατωτέρας.
Επιπλέον, έχω κάνει ανά διαστήματα ιδιαίτερα μαθήματα στο θέατρο για να προετοιμαστώ για εξετάσεις εισαγωγής σε θεατρικές σχολές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. 


Γλώσσες
Ελληνικά    μητρική
Αγγλικά   ESOL (Proficiency)  πολύ καλά
Γερμανικά   B1  μέτρια

Εμπειρία


Εμπειρία σχετικά με τη μουσική και το θέατρο        
Η ενασχόλησή μου με το τραγούδι ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία, κατά την οποία ύστερα από τη συμμετοχή μου στη χορωδία του σχολείου μου και τη γνωριμία μου με τη μουσική, πέρασα από ακρόαση κι έγινα μέλος της παιδικής χορωδίας της Εθνικής Λυρικής σκηνής για 3 χρόνια, από 12 έως 14 ετών.
Εκείνο το διάστημα, ως μέλος της χορωδίας, πέρα από τις συναυλίες, συμμετείχα και σε κάποιες όπερες, όπως τη "Φόνισσα" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε μουσική του Γιώργου Κουμεντάκη στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ανέβηκε τις δύο πρώτες χρονιές που ήμουν μέλος της χορωδίας (2015-2016) και μάλιστα τη δεύτερη χρονιά μου ανατέθηκε και ο μικρός ρόλος της Ξενούλας που συνοδευόταν από ένα σόλο.
Συμμετείχα ακόμη στις εξής όπερες, την “Μποέμ” του Τζάκομο Πουτσίνι που είχε ανέβει στο παλιό κτήριο της Εθνικής Λυρικής σκηνής, την “Τόσκα” του Τζάκομο Πουτσίνι και την "Κάρμεν" του Ζορζ Μπιζέ που ανέβηκαν στο Ηρώδειο.
Επίσης, στη χορωδία είχαμε κάνει κάποια φωνητικά στο μπαλέτο του Καρυοθραύστη που είχε ανέβει στο παλιό κτήριο της Εθνικής Λυρικής σκηνής και είχαμε τραγουδήσει για τον τότε πρόεδρο της Αμερικής (Μπαράκ Ομπάμα) το 2016 στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

english