Κώστας  Κωστόπουλος

Kostas  Kostopoulos
 
Σκηνοθέτης


Σκηνοθέτης, Coach, N.L.P Practitioner

Ο Κώστας γεννήθηκε το 1965. Μεγάλωσε και ζει στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει και προπονεί ηθοποιούς και σκηνοθέτες σε σχολές υποκριτικής, σε κρατικά και ιδιωτικά ΙΕΚ, μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία του από τα 25 χρόνια εργασίας στην ελληνική τηλεόραση, συνδυάζοντας συγχρόνως πρακτικές Coaching και εργαλεία Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Διδάσκει την μέθοδο του Πανεπιστημίου USC School of Cinematatic Art L.A. ‘Nina Foch Course’

Είναι πιστοποιημένος Practitioner από τα: American Board of N.L.P Association, Time Line Therapy Association, Hypnotherapy Association και έχει ολοκληρώσει το πιστοποιημένο πρόγραμμα Coaching ‘Advanced Diploma in Personal & Executive Coaching’ από το Kingstown College.

Oλοκλήρωσε τις σπουδές του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στην σχολή Λ. Σταυράκου (1987). Έχει μαθητεύσει ως βοηθός δίπλα στους σκηνοθέτες Ερρίκο Ανδρέου, Νίκο Φώσκολο, Γιώργο Aγαθονικιάδη, Κώστα Κουτσομήτη, Μανούσο Μανουσάκη. (1988 – 1994)

Έχει συνεργαστεί με σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων ηθοποιών, έχοντας υπηρετήσει όλα τα είδη των τηλεοπτικών σειρών: αστυνομικές, κοινωνικές, κωμωδίες, δραματικές, ντοκιμαντέρ. Έχει σκηνοθετήσει στις σειρές: Tμήμα Hθών, Δρόμοι της πόλης, Φτερά του Έρωτα, Ποτέ Δεν Είναι Αργά, Αντίστροφη Μέτρηση, Κάτω Από την Ακρόπολη, Απόσταση Αναπνοής, Βέρα στο Δεξί, Λόλα, Κάρμα. (1995 – σήμερα)


Σχετικά links


Η Φάκα  
Κάρμα  
Λόλα  
Έρωτας  
Βέρα στο Δεξί  
Αντίστροφη Μέτρηση  
Απόσταση Αναπνοής  
Κάτω απ' την Ακρόπολη  
Ποτέ δεν Είναι Αργά  
Στα Φτερά του Έρωτα  
Δρόμοι της Πόλης  
Η Εκτέλεση  
Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά  
Τμήμα Ηθών  
Φάκελος Αμαζών  







email english