Κώστας  Κρομμύδας

Kostas  Kromidas
 
Ηθοποιός
Συγγραφέας
Διδασκαλία Ηθοποιών


Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.
Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού μεταξύ των οποίων τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισηγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης – διατροφής και υγείας, με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».
Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο "Μπαμπά, μεγάλωσέ με" και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα "Η ζωή που έλειπε" που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα "Ογκρέσα", από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Μη μησμόνει. Το 2014 τού απονεμήθηκε το βραβείο WISH στον Βόλο, στην κατηγορία «συγγραφέας», την απονομή του οποίου πραγματοποίησε η πολυδιαβασμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.
Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, στο ARMANI MUSICAL THEATER CENTER και στη δραματική σχολή ΠΡΟΒΑ. Το 2013-14 δίδαξε «δημόσιο λόγο-public speech» στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Επίσης διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο love radio 97,5. Αρθρογραφεί στο infokids.gr και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί γράφοντας άρθρα με το περιοδικό «παιδί και νέοι γονείς» και την εφημερίδα Real News.

(2016)


Σχετικά links


Ιατρικό Απόρρητο  
Το Σόι μου Μέσα  
Η Ζωή της Άλλης  
Χωρίς Όρια  
30 Μέρες Αγωνίας  
The Rape of the Sabine Women  
Το Πρόσωπο  
Αν μ' Αγαπάς  
Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα  
Μπερδέματα  
Τα Μαχαιρώματα  
Σόλο Καριέρα  
Η Ώρα η Καλή  
Συνένοχοι  
Το πιο Γλυκό μου Ψέμα  
Ο Θάνατος του Εμποράκου  
Ριζότο  
Έρωτας Κλέφτης  
Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή  
Η Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών  
Επιθυμίες  
Σύνορα Αγάπης  
Ο Ιός του Πατέρα  
Το Κορίτσι με τις Βαλίτσες  
Η Εκτέλεση  
Η Ανατομία Ενός Εγκλήματος  
Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά  email english