Ordino
Πιπίνου 92
Αθήνα 104 46

τηλ: +30 210 8223798
email: ordino@ordino.gr

Νίκη Σπυροπούλου, συγγραφέας - σεναριογράφος - βοηθός διευθυντή παραγωγής

Είναι πραγματικά μια έξυπνη και οργανωμένη εφαρμογή που βοηθάει δημιουργούς, συντελεστές, ηθοποιούς και όλους τους επαγγελματίες της τέχνης και του θεάματος.

Ημερολόγιο > 14/10/2022  Νέα

Το Amazon best seller

Αν υπήρχε κβαντική επιστήμη του θεάτρου, θα λέγαμε ότι το βιβλίο αυτό είναι το ζωτικό της εγχειρίδιο. Σε μια εποχή που τέχνες και επιστήμες συγκλίνουν περισσότερο από ποτέ, η συγγραφέας έρχεται να γεφυρώσει τις θεωρίες της κβαντικής φυσικής, το mindfulness και τη Μέθοδο του περίφημου Actors Studio σε μια νέα αρμονία.
Δεν τοποθετούνται νέα θεμέλια αλλά χτίζονται νέα επίπεδα κατανόησης, πέρα από το «αναλύω και στοχάζομαι» στο «βιώνω και υπάρχω», ακολουθώντας τα σύγχρονα ρεύματα της ψυχολογικής σκέψης και θεραπείας, στο εδώ και τώρα του προσώπου, αντανακλώντας τους υπαρξιακούς Yalom και Rogers και το Method Acting του σήμερα. Ψάχνοντας αυτό που ήδη γνωρίζουμε, το βιβλίο εμβαθύνει και εμπλουτίζει τη θεωρία των παράλληλων συμπάντων και της κβαντικής διεμπλοκής παρατηρητή-παρατηρούμενου, φέρνοντάς την στα μέτρα του ηθοποιού, εισάγοντας τη θεωρία των frames, τη συγχρονικότητα του ηθοποιού με τους χαρακτήρες του που περιμένουν να αναδυθούν μέσα από τον σωστό συντονισμό.
Αυτό το βιβλίο είναι το κλειδί της καλλιτεχνικής συνείδησης και της υπαρξιακής επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα, ανοίγοντας ορίζοντες περαιτέρω μελέτης της ανθρώπινης εξέλιξης, μετατρέποντας το φόβο σε δύναμη και εισάγοντας ένα νέο καλλιτεχνικό ήθος στην αισθητική εμπειρία.

Το βιβλίο είναι Amazon best seller in Theater and Production & κυκλοφορεί στα αγγλικά με τον τίτλο
“Supraconscious, the Genius within You”.

Η Μαρία Όλον Τσαρούχα έχει γράψει το σημαντικό βιβλίο. Μια μαρτυρία της καλλιέργειας, της επίγνωσης και μια μέθοδο δράσης που ξυπνάει μέσα μας τη θεμελιώδη αλήθεια της ύπαρξης πέρα από τους ρόλους που παίζουμε στη ζωή. Αυτός είναι «ο διαλογισμός σε δράση». Μπράβο.

Deepak Chopra, MD

"H ιστορία της ανθρωπότητας που έχει ειπωθεί ποτέ είναι η «Ιστορία της Αθανασίας». Η ιστορία αυτή εξηγεί πως κάθε άνθρωπος είναι ένας ηθοποιός στο συλλογικό δράμα της ζωής. Κάθε σενάριο είναι μοναδικό για το ρόλο που παίζει. Η Μαρία Όλον αποτυπώνει αυτή την ιδέα υπέροχα στο έργο της. Το νόημα της ζωής είναι η άνθηση σε όλα τα επίπεδα - πνευματική, ψυχική, συναισθηματική, σχεσιακή και φυσική. Αυτό το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο ζωής για το πώς να το πετύχετε αυτό μέσω του μοναδικού σεναρίου της ζωής, των μοναδικών πράξεων της και των μοναδικών ρόλων που καλείστε να παίξετε. Ο κόσμος χρειάζεται να γράψει μια νέα ιστορία και η ανθρωπότητα χρειάζεται ένα νέο σενάριο."

Gayatri Naraine, Brahma Kumaris, Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών

Η μεγαλοφυΐα μέσα στον κάθε ένα από εμάς είναι το πρώτο κείμενο μεταθεάτρου. Η Μαρία Όλον Τσαρούχα όχι μόνο μελετά πέρα από την τέχνη για να βρει την πηγή της τέχνης, τελικά φωτίζει την ουσία της ανθρώπινης ψυχής.

Coni Ciongoli Koepfinger, Θεατρική συγγραφέας, Σκηνοθέτης

Η PAD είναι μια θεωρία και μέθοδος κοινωνικής ενδυνάμωσης. Ένα εργαλείο για ένα άλμα στο
συλλογικό συνειδητό που η ανθρωπότητα χρειάζεται σήμερα. Μια τέτοια καινοτόμος σύλληψη
μπορεί μόνο να καθιερωθεί διεθνώς ως μία από τις κύριες μεθόδους υποκριτικής στον δυτικό κόσμο.

Δημήτρης Καρατζιάς, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης

Η Μαρία είναι ένα γενναιόδωρο πλάσμα, διαφανές, ελαφρύ, ζωντανό σε συνεχή εγρήγορση, δημιουργός των συνθηκών της ζωής της. Διατηρεί μια Σωκρατική στάση στη ζωή: πέσε στις μαύρες τρύπες των υψηλών βεβαιοτήτων σου τόσο όσο εσύ αντέχεις, αποδεχόμενος τον εγωισμό και τη χυδαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, χωρίς απαίτηση και επαιτεία, αλλά με αγάπη έτσι ώστε τελικά να είσαι συμπαθητικός, με υγιή καλοσύνη και ευφυΐα, με λαμπρή ειλικρίνεια, ακεραιότητα, σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Η Μαρία δεν είναι ένας κοινός άνθρωπος. Την ευχαριστώ για όλα.

Αγγελική Μπίνη, ηθοποιόςΣχετικό link: https://armosbooks.gr/shop/psychologia/psyxologia-gia-olous/ypersyneiditos/

Σχετικό link: https://www.amazon.com/Supraconscious-Genius-Within-You-Performances-ebook/dp/B08DSBYQF5/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=maria+tsaroucha&qid=1604778227&sr=8-1

Σχετικό link: https://www.amazon.com/Supraconscious-Genius-Within-You-Performances-ebook/dp/B08DSBYQF5/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=maria+tsaroucha&qid=1604778227&sr=8-1

Όλον Τσαρούχα Μαρία